Projecten

Arundo Reed producten zijn voor vele projecten toe te passen. Heeft u voor uw recreatie park, thema park of dierentuin een specieke thema in uw gedachten.

Of bent u een projectontwerper van themaparken, dierentuinen, waterparken of overige organisaties binnen de recreatiebranche? Wij hebben prachtige producten die u kunt verweken in uw project. Onze producten geven de sfeer die u zoekt.

Een tropische sfeer, of een Afikaanse sfeer. Belangrijk natuurlijk dat de producten brandveilig zijn en onderhoudsvrij. Denk aan de duurzaamheid en kwaliteit.

Steeds meer leveren wij onze producten aan recreatieparken. Denk maar aan Wildlands Emmen, of Gaia Zoo. We hebben geleverd aan Blijdorp in Rotterdam, maar ook aan verschillende Campings. Onze producten zijn ook zeer geschikt voor veranda's of tuinhuisjes. Heeft u een bestaande prieel waarvan het dak aan een opknapbeurt toe is, dan zijn onze producten een sfeermaker voor uw prieel en tuin.

Ook kunnen wij voor u het gehele plaatje leveren. Wenst u een prieel met kunstriet of kunstpalm, een tuinhuis of veranda op maat met kunstriet. Geen probleem, neem contact met ons op en wij maken voor u een vrijblijvende offerte.

+ Meer lezen?

Bij ons kunt u ook terrecht voor exclusieve houtbouw. Dus wenst u een prieel, een kapschuur, een veranda of een bar met kunstriet, vraag gerust een offerte aan. Neem ook eens een kijkje op onze site www.houtenveranda.nl