Over ons

Een natuurlijk rieten dak heeft een prachtige uitstraling. Het geeft het huis een landelijk cachet. Helaas zitten er veel nadelen aan een natuurlijk rieten dak. Denk maar eens aan het brandgevaar; natuurlijk riet is zeer ontvlambaar. Daarom moeten specifieke brandwerende maatregelen worden genomen en is een rieten dak onderworpen aan speciale verzekeringseisen. Natuurlijk riet verkleurt en na 10 jaar is het begroeid met algen, mossen en schimmel. Ook ontstaat vraat door knaagdieren en insecten.  Aan natuurlijk riet zit bovendien veel onderhoud. Om natuurlijk riet te mogen leggen, is nota bene een vergunning nodig.

Wij hebben voor u Arundo Reed kunstriet en kunstpalm voor daken. Het materiaal is onbrandbaar, zal niet rotten en vogels en ongedierte laten het materiaal ongemoeid, dus vraat zal er in de daken niet worden aangetroffen. Arundo Reed is dus een onderhoudsarm en duurzame dakbedekking. We hebben voor u verschillende riet en palm producten. Kijk maar eens verder op onze site, maar het is ook altijd mogelijk langs te komen in onze showroom. Graag eerst even bellen.

Bij ons kunt u ook terecht voor exclusieve houtbouw. Dus wenst u een prieel, een kapschuur, een veranda of een bar met kunstriet, of ander dak materiaal, vraag gerust een offerte aan.