Kunststof bamboe palen

Kunststof bamboe palen

Opzoek naar kunststof bamboe palen of kunststof bamboe stokken? Deze kunststof bamboe palen zijn gemaakt van HDPE, wat staat voor hoge dichtheid polyetheen. Omdat de door ons geleverde kunststof bamboe palen van hoge dichtheid polyetheen gemaakt zijn, zijn deze enorm duurzaam. De bamboe palen rotten niet, verkleuren niet, kunnen het hele jaar door buiten blijven staan en kunnen echt tegen alle weersinvloeden. Uiteraard is het kunststof bestand tegen termieten, vogels en andere ongedierte. Kortom, er is geen onderhoud nodig aan deze kunststof palen. Daarnaast bevatten kunststof bamboe stokken die door ons geleverd worden geen stoffen die giftige gassen veroorzaken bij brand én zijn deze kunststof palen 100% recyclebaar. Kiest u voor kunststof bamboe palen of kunststof bamboe stokken van Arundo Reed?  Dan kiest u voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Kunststof bamboe palen kopen

Wilt u de kunststof bamboe palen of kunststof bamboe stokken van Arundo Reed kopen? Dan zijn er drie kleuropties waar uit te kiezen is. Zo hebben wij de standaard gele, de natuurlijke bamboe kleur. Ook zijn de palen te leveren in bruine bamboe en groene bamboe. Deze zijn geen voorraad product.

De kunststof bamboe palen zijn te bestellen in 3 maten:

3,2 cm dik, 3 meter lang
5,0 cm dik, 3 meter lang
7,5 cm dik, 3 meter lang
Besteld u de kunststof bamboe palen, dan kunnen wij deze eventueel leveren met een ingebouwde brandvertraging. Dit laatste is veel gevraagd voor recreatie parken, zwemparadijzen en horeca.

Toepassing van de kunststof bamboe.

Onze kunststof bamboe palen zijn eigenlijk heel breed inzetbaar. Ze kunnen natuurlijk dienen als decoratie, maar ook als bouwmateriaal (onderdeel), bijvoorbeeld voor een afdak of iets dergelijks. Maar ook als afscheiding, palen voor bewegwijzering, daken of als bouwelement voor gebouwen kunnen deze stevige HDPE palen en stokken gebruikt worden.

Wilt u onze kunststof bamboe palen kopen? Neem dan gerust even contact met ons op om een prijsopgave te ontvangen.