Kunstpalm daken

Kunstpalm daken van Arundo Reed garanderen een natuurlijke, exotische en tropische uitstraling. Een prachtig product dat veel toegepast wordt in dierentuinen in recreatieparken. Maar ook voor uw prieel of tuinhuis in de achtertuin is dit een prachtige oplossing, de vakantie sfeer bij u thuis.

Heeft u een bestaande dak. een dak met bijvoorbeeld dakpannen. Wilt u heel graag dit dak vervangen voor een kunstpalmen dak, of een kunstrieten dak? Dat kan, u heeft bij ons keus uit verschillende soorten kunstriet en kunstpalm.

U bent altijd welkom in onze showroom de verschillende soorten riet/palm te komen bekijken. Wij kunnen u dan alles vertellen over de soorten, de verschillen en het leggen van het riet. Ook voor nieuwe daken kunt u met onze producten een tropische sfeer crieëren in uw tuin. Maak gauw een afspraak en doe ideeën op in onze showroom.
+ Meer lezen?

Bij ons kunt u ook terrecht voor exclusieve houtbouw. Dus wenst u een prieel, een kapschuur, een veranda of een bar met kunstriet, vraag gerust een offerte aan. Neem ook eens een kijkje op onze site www.houtenveranda.nl