Parasol van riet

Parasol van riet

Bent u op zoek naar een parasol van riet? Haal dan de zomer in uw tuin met de mooie kunstrieten parasol van Arundo Reed. De kunstrieten parasols worden ook wel de Viro umbrella’s genoemd. De Viro umbrella is een synthetische, ongedierte werende, 100% recyclebare riet en palm parasol.

Een Parasol van riet is een echte eye catcher. De kunstrieten parasol zorgt niet alleen voor een gezellige zomerse sfeer in uw tuin. De parasol zorgt ook voor een heerlijke schaduwplek om verkoeling te zoeken op een warme dag. Lekker afkoelen in de zomer onder uw eigen kunstrieten parasol!

Klik hier om alle kunstrieten parasols te bekijken

Genieten van uw parasol van riet

Een kunstrieten parasol zorgt voor een heerlijke schaduwrijke plek in uw tuin of bijvoorbeeld in een recreatiepark. De parasol van riet is gemaakt van een polyethyleen PE. Het voordeel hiervan is dat de kunstrieten parasols niet verkleuren en hierdoor dus mooi blijven. Hierdoor kunt u er langer van genieten. Arundo Reed maakt gebruik van Virofiber. Virofiber is de leidende producent van milieuvriendelijk weersonafhankelijk vlechtwerk en introduceert een synthetische rietoplossing voor een parasol van riet. Doordat Arundo Reed gebruik maakt van Virofiber is de levensduur van uw parasol voor jaren gegarandeerd.

De parasol is er in verschillende soorten en maten

De parasol van riet uit kunststof is te verkrijgen in vier soorten dakmaterialen. U hebt de keuze uit Java, Bali, Coconut en riet. De parasols zijn er in drie verschillende doorsnedes (2 m, 2.75 m en 3.35 m). De matten zijn ook los te verkrijgen. Hebt u een bestaande parasol of prieel, met hetzelfde metalen frame, met versleten natuurlijke, rieten matten, dan kunt u deze vervangen voor onze kunstrieten matten. Het frame heeft ringen met een afstand van 30 cm. De losse matten zijn 78 cm breed en 60 cm lang. Het vervangen van uw oude parasol met Viro umbrella matten hoeft slechts eenmalig. U hebt dan vele jaren plezier van uw parasol zonder dat u daarnaar hoeft om te kijken.

Meer over Arundo Reed

Gezellige sfeer

De kunstrieten parasol is niet inklapbaar en hoeft niet in de winter naar binnen gehaald te worden. Laat hem lekker staan en u geniet ook in de winter van een gezellige sfeer in uw tuin. Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke parasol van riet? Kies dan voor een kunstrieten parasol van Arundo Reed. De kunstrieten parasols zijn een prachtige aankleding voor langs uw zwembad, aan het strand of gewoon als aankleding in uw tuin. Naast de bijzondere uitstraling van de parasol is deze ook nog eens erg stevig.

Meer informatie over een parasol van riet

Wilt u meer informatie over een parasol van riet of wilt u meer weten over onze andere producten? Bij ons kunt u ook terecht voor exclusieve houtbouw. Dus wenst u een prieel, een kapschuur, een veranda of een bar met kunstriet, vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op.