Tropischetuinen.nl

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Voor Tropische tuinen kunt u bij ons zeker terecht.                                                                              Wij verkopen alle benodigde producten om in Tropische sferen te komen. Ook kunt u bij ons terecht voor een tropische tuin, of indien gewenst de gehele tuinaanleg.


Exotische tuinen, tropische tuinen, of tuinen met een mediterrane of subtropische inslag zijn de laatste jaren enorm in trek.  Zo breng je de vakantiesfeer naar je eigen huis.


Bij een tropische tuin denk je vooral aan beschutte plekjes met veel groen om de ergste hitte van de dag te ontlopen, om je even terug te trekken, en natuurlijk ook om een lekker koel drankje te drinken. Met veel groen en schermen wordt de tuin extra spannend gemaakt en kunnen er leuke hoekjes onstaan.

Een tropische tuin bestaat uit veel exotische planten. Exotische planten zijn tropische tuinplanten die in het Nederlandse klimaat kunnen overleven. Deze tropische exotische planten brengen het vakantiegevoel terug in je tuin.

Een tropische tuin heeft veel kleur, denk aan blauw, groene en gele tinten. Met tropische beplanting en zomerse bestrating waan je je in een tropische paradijs.

Een tropische sfeer creëren kan natuurlijk ook met een metierraans inrichting.

Plaats een tikie bar, een prieel. Bijvoorbeeld een prieel boven je jacuzzi. Maar ook een prieel om lekker in de schaduw te zitten, een boek te lezen of gewoon met vrienden een drankje te drinken. Een prieel met kunstriet maakt het helemaal af. en dan hebben we ook nog keus uit meerdere soorten kunstriet of kunstpalm om het geheel uw eigen plakje te maken. Of een parasol met het zelfde kunstriet of kunstpalm erop. Zo heb je het gehele jaar door een tropische, gezellige sfeer in de tuin.