Tiki bar/ prieel

1 / 2
2 / 2

Met deze tiki-bar van Arundo Reed haalt u de tropische sfeer naar huis!

Met deze mooie tiki-bar van Arundo Reed is het altijd zomer in uw eigen tuin! De tiki-bar geeft een gezellige tropische sfeer en staat erg leuk bij bijvoorbeeld een zwembad. Een tiki-bar maakt uw tuin helemaal compleet en oogt erg gezellig. Houtenveranda.nl, ons tweede bedrijf, maakt voor u veranda's, prieelen en tikibars geheel naar wens.

De tiki-bar of prieel kan geheel naar wens op maat gemaakt worden. Wilt u 1 of meerdere zijkanten half dicht of geheel open houden, de keus is aan u. Wilt u rond hout of vierkante palen. Er is ook keus in de soorten kunstriet die op het dak kunnen.  Arundo Reed geeft twintig jaar garantie op het kunstriet van deze tiki-bar. De tiki-bar is dus van gegarandeerd goeie kwaliteit. Kom in de showroom kijken, hier hebben we enkele barren en prieelen staan

Maak uw tuin en tiki-bar helemaal compleet met onzen kunstrieten parasols.

tiki bar kopen

Haal de zomer in uw tuin met de mooie kunstrieten parasols van Arundo Reed. De kunstrieten parasols worden ook wel de Viro umbrella’s genoemd. De Viro umbrella’s is een synthetische, ongedierte werende, 100% recyclebare riet en palm parasol. De kunstrieten parasol zorgt niet alleen voor een gezellige zomerse sfeer in uw tuin. De parasol zorgt namelijk ook voor een heerlijk plekje om af te koelen op een warme dag.

De kunstrieten parasols passen ook erg goed bij de tiki-bar en brengen nog meer het tropische thema naar voren. Alles wordt zo goed op elkaar afgestemd.

Kunstrieten aankleding voor uw park.

Belangrijk om te weten is dat meerdere kunstrieten producten brandveiling en anders brandveilig te maken zijn en onderhoudsvrij. Voor Arundo Reed staat duurzaamheid en kwaliteit altijd voor op!

Arundo Reed verkoopt niet alleen kunstrieten daken, maar ook kunststof bamboe, kunststof touw, kunstrieten parasols, en al deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten en soorten.

Heeft u voor uw recreatie park, thema park of dierentuin een specifieke thema in uw gedachten? Of bent u een projectontwerper van themaparken, dierentuinen, waterparken of overige organisaties binnen de recreatiebranche? Dan bent u bij Arundo Reed helemaal aan het juiste adres.

 

Neem contact op!