Natuurlijk kunststof touw

Natuurlijk kunststof touw kopenOpzoek naar een kunststof touw, wat er uitziet als 100% natuurlijk touw? Wij van Arundo Reed hebben het in ons assortiment. Ons natuurlijk kunststof touw is bijna niet van natuurlijk touw te onderscheiden.

Het voordeel van ons kunststof touw is dat dit bestand is tegen weersinvloeden. Ons kunststof touw kan dus 365 dagen per jaar buiten blijven en zou zijn mooie natuurlijke uiterlijk door weer en wind behouden.

Ons natuurlijk kunststof touw wordt veel gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld onze kunststof bamboe palen of kunststof bamboe stokken. Het touw kan als bouwmateriaal ingezet worden, om bijvoorbeeld palen bij elkaar te houden, maar meestal wordt het decoratief ingezet. De palen worden doormiddel van schroef, voor verbinding vastgezet. Het kunststof touw heeft dan dus een meer decoratieve functie.

 

Natuurlijk kunststof touw kopen

Wij leveren het natuurlijk kunststof touw in drie prachtige kleuren. Zo hebben wij Tropical, Nigerian Satinwood en Brown oak. Het kunststof touw is net als onze kunststof bamboe palen gemaakt van HDPE. HDPE staat voor hoge dichtheid polyetheen.

Het touw is volledig weers- en UV bestendig. Het natuurlijk kunststof touw van Arundo Reed zou dan ook amper verkleuren dan wel vervagen onder UV straling/ zonlicht.

Het natuurlijk kunststof touw van Arundo Reed wordt geleverd in 4 diktes:

  • 7 mm. 45 meter/rol
  • 11 mm. 38 meter/rol
  • 14 mm. 35 meter/rol
  • 17 mm. 29 meter/rol

Wilt u het kunststof natuurlijk touw kopen? Neem dan gerust even contact met ons op voor de prijs en de levertijd. Wij hebben het kunststof natuurlijk touw doorgaans direct uit voorraad leverbaar.

 

Natuurlijk kunststof touw

Kunststof natuurlijk touw toepassingen

De natuurlijk kunststof touwen van Arundo Reed worden voornamelijk toegepast in de recreatie parken, campings, tropische zwemparadijzen etc. Het kunststof touw wordt hoofdzakelijk ingezet voor decoratieve doeleinden.

Het kunststof natuurlijk touw wat door ons geleverd wordt, is een milieuvriendelijk en 100% recyclebaar product en is bestand tegen alle weersinvloeden, is niet gevoelig voor ongedierte en is UV besteding.

Onze kunststof touwen worden veel gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld onze kunststof bamboe palen of kunststof bamboe stokken. Geen onderhoud nodig, vrijwel geen verkleuring, jaren en jaren plezier.

Vragen over onze kunststof producten die niet van echt natuurlijke producten te onderscheiden zijn? Wilt u meer informatie of beeldmateriaal ontvangen van onze projecten of de toepassingen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bel 0488 483 522 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

 

Neem contact op!