Kunststof bamboe van Arundo Reed

Kunststof bamboe: Sinds kort hebben wij ook kunststof bamboe in het assortiment. Het is een milieuvriendelijke synthetische bamboe die voor alle weersomstandigheden gemaakt is. De bamboe lijkt en voelt net als echte plantaardige bamboe. De kunststoffen bamboe is geschikt voor verschillende decoratieve doeleinde.

Kunststof bamboe De lengte van de kunststof bamboe palen zijn 3 meter. Op dit moment hebben wij de keuze uit 3 verschillende diktes, namelijk 3,2 cm, 5 cm en 7,5 cm.

De kunststoffen bamboe is erg geschikt voor verschillende decoraties, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een mooie wand in uw tuin of juist de aankleding van een recreatie park. Ook kunt u denken aan een combinatie van onze producten. Denk aan een huisje bekleed met de kunststoffen bamboe en als finishing touch een kunstrieten dakje er op. Met het kunststof Bamboe wordt ook ons kunststof touw gebruikt. Deze is te krijgen in 3 kleuren en 4 diktes.

 

Bali en Java thatch kunstpalm

 

Bali en Java thatch kunstpalm geven je dak een natuurlijke, exotische en tropische uitstraling. Een prachtig product voor de daken voor bijvoorbeeld in dierentuinen of recreatieparken. Maar ook voor uw prieel in de achtertuin, op deze manier haalt u de vakantiesfeer bij u thuis.

Java thatch

Java thatch van Virofiber hebben een gestructureerd oppervlak. De vezelstrengen lijken natuurlijk riet met een ruwere textuur. De Java thatch heeft een diepere scala aan bruintinten en honingtinten met donkere texturen. De strengen variëren in kleur waardoor de Java thatch een zeer natuurlijke authentieke uitstraling heeft.

kunstpalm dakbedekking

Bali thatch

Bali thatch heeft een glad oppervlak. De vezelstrengen lijken natuurlijk riet met een gladde textuur. De Bali heeft een mix van honing en lichtbruine kleuren in elk blad. Dit geeft een mooie natuurlijke uitstraling.

Onder de Java en Bali thatch dient ook een waterdichtdoek gelegd te worden, om het dak geheel waterdicht te maken.

Specificaties van de thatch:

  • Breedte : 787mm
  • Lengte : 615mm
  • Onderhoudsvrij, zal niet rotten
  • Bestand tegen termieten, vogels en ander ongedierte
  • 100% recyclebaar. Van HDPE, polyethyleen met hoge dichtheid
  • Bali thatch zal niet vervagen of verkleuren.

 

Wilt u meer informatie over de kunststof bamboe of heeft u andere vragen aan Arundo Reed? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Neem contact op!