Hanging Nest

1 / 9
hanging nest chair voor 3 tot 4 personen
2 / 9
hanging nest chair
3 / 9
hanging nest voor 3 tot 4 personen
4 / 9
hanging nest
5 / 9
nest chair voor 3 tot 4 personen
6 / 9
hanging nest chair 4 personen
7 / 9
hanging nest chair 3 personen
8 / 9
nest hanging chair
9 / 9
nest chair

Hanging nest chair 3 tot 4 personen

Hanging nest of ook wel een hanging egg genoemd. De trend van het moment! Heerlijk relaxen na een lange dag werken, of lekker in de tuin genieten en het weekend? In deze hanging nest chair voor 3 tot 4 personen kom je gewoon helemaal tot rust.

Deze nest chair van Arundo Reed heeft een doorsnee van maar liefst 2,70 meter en een hoogte van 2 meter. Lekker alleen languit met een goed boek of met z’n tweeën genieten van een serie of film op uw tablet? Met deze hanging nest chair is het mogelijk.

 

Hanging nest chair van polyethyleen

Het hanging nest is gemaakt van polyethyleen (pe) kunstof riet. Polyethyleen is een van de meest gebruikte kunststof soorten. Vanwege de grote stijfheid van het polyethyleen is dit materiaal uitermate geschikt om onder druk en onder spanning te staan. Dit is ook de reden waarom deze hanging chair ook gemaakt is van dit materiaal.

Daarnaast is polyethyleen bestand tegen weersinvloeden. Deze nest hanging chair heeft een gewicht van maar liefst 196 kilo. Iedere avond opbergen is vrijwel geen doen, dus fijn als de hanging chair bestand is tegen het Nederlandse klimaat.

 

Specificaties en kleurcombinaties van de Hanging nest chair

Het hanging nest van Arundo Reed is te krijgen in twee kleurcombinaties:

  1. Donderbruin
  2. Arurog (honing tint)

De kleur van kussens is te kiezen uit de kleuren collectie van Sunbrella solids & stripes. Het kussen wat bijgeleverd wordt is all-weather, uv-bestendig en van zeer stevige, degelijke kwaliteit.

Ondanks dat het bijgeleverde kussen een all-weather en uv-bestendig kussen is. Is ons advies wel om het kussen bij vochtig of regenachtig weer op te beregen. Dit om het kussen langer mooi te houden.

  • Diameter: 270 centimeter
  • Hoogte: 200 centimeter
  • Gewicht: 196 kilo
  • Garantie: 24 maanden

 

Vragen, bestellen of bezichtigen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar daarnaast kunt u ons natuurlijk te allen tijde een email sturen info@arundoreed.nl.

 

Neem contact op!