Hanging Nest

1 / 11
2 / 11
3 / 11
hanging nest chair voor 3 tot 4 personen
4 / 11
hanging nest chair
5 / 11
hanging nest voor 3 tot 4 personen
6 / 11
hanging nest
7 / 11
nest chair voor 3 tot 4 personen
8 / 11
hanging nest chair 4 personen
9 / 11
hanging nest chair 3 personen
10 / 11
nest hanging chair
11 / 11
nest chair

Hanging nest 

De Haning nest, een prachtig nieuw product in ons assortiment. Een must have.  De trend van het moment! Heerlijk relaxen na een lange dag werken, of lekker in de tuin genieten van het weekend of de mooie dag?

In deze Hanging nest  voor 3 tot 4 personen kom je gewoon helemaal tot rust.

Deze Hanging nest van Arundo Reed heeft een doorsnee van maar liefst 2 meter en een hoogte van 2.70 meter.  Lekker alleen languit met een goed boek of met z’n tweeën genieten van een serie of film op uw tablet?  Met deze Hanging nest  is het mogelijk.

 

Hanging nest van polyethyleen

Het hanging nest is gemaakt van polyethyleen (pe).  Polyethyleen is een van de meest gebruikte kunststof soorten. Vanwege de grote stijfheid van het polyethyleen is dit materiaal uitermate geschikt om onder druk en onder spanning te staan. Dit is ook de reden waarom deze hanging nest ook gemaakt is van dit materiaal.

Daarnaast is polyethyleen bestand tegen weersinvloeden. Deze Hanging nest heeft een gewicht van 196 kilo. Iedere avond opbergen is vrijwel geen doen, maar u kunt hem gewoon laten hangen omdat de nest bestand is tegen het Nederlandse klimaat.

 

Specificaties en kleurcombinaties van de Hanging nest

Het hanging nest van Arundo Reed is te krijgen in twee kleuren:

  1. Donderbruin
  2. Arurog (honing tint)

De kleur van kussens is te kiezen uit de kleuren collectie van Sunbrella solids & stripes. Het kussen wat bijgeleverd wordt is all-weather, uv-bestendig en van zeer stevige, degelijke kwaliteit.

Ondanks dat het bijgeleverde kussen een all-weather en uv-bestendig kussen is. Is ons advies wel om het kussen bij vochtig of regenachtig weer op te beregen. Dit om het kussen langer mooi te houden.

Diameter: 200 centimeter

Hoogte: 270 centimeter

Gewicht: 196 kilo

Garantie: 24 maanden

Nu is de Haning nest er ook in een maatje kleiner,  1.50 doorsnee en 2.20 hoog. Een mooie maat om hem in uw veranda te hangen.

Vragen, bestellen of bezichtigen? Neem dan gerust even contact met ons op.

 

Neem contact op!