Familygrass

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

 Arundo Reed b.v is de distribiteur van Gelderland

Bij Arundo Reed kun je als hovenier en consument terecht voor uw vraag over Familygrass. Wij geven vooraf advies en uitleg op maat zodat u zelf de verschillen in producten en prijzen kunt zien. Als u wenst ontvangt u een passende offerte en bij akkoord installeren we volgens afspraak.

Het kunstgrass van Familygrass is te bezichtigen in onze showroom. Maak van te voren even een afspraak, dan weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. De afhaal dagen voor de hovenier is Vrijdag en Zaterdags.

Wij verkopen en installeren natuurlijk kunstgrass.

Voor elke tuin, smaak en wens bieden we een passende product combinatie. Wilt u robuust, natuurlijk of extra zacht kunstgras? U vindt uw ideale grasmat in onze uitgebeide collectie. Wij adviseren er graag de passende ondergrond bij.

Met als ons kunstgras heeft u:

1. weinig tot geen onderhoud

2. het gehele jaar door een frisse en groene tuin

3. geen groene vlekken in kleding

4. geen modder rond het zwembad.

Andere wensen kunt u gerust aan ons voorleggen en wij leggen de verschillen graag uit. U wensen zijn bijvoorbeeld:

1. natuurlijk ogend, zacht kunstgras

2. kunstgras waar ook de hond blij van wordt

3. extra valdemping bij speeltoestellen

4. goede drainage, i.v.m. wateroverlast

5. geen pootafdrukken van uw tuinmeubilair

6. een ingebouwde trampoline

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij leggen de verschillende mogenlijkheden aan u voor. Met onze uitleg en passend advies wordt het maken van een keuze opeens een stuk eenvoudiger.

Hieronder presenteren we de kunstgras range 2020 met omschrijving en prijs per m2 voor de consument.

Voor als onze producten geldt:

*Garen: PE monofilament met PP rootzone

*Backing PP met fleece, 160gr.

*UV bestendig

*100% Europees product, vrij met metalen en gifstoffen


SEMYA

De Semya van Familygrass is het meest natuurlijk ogende product. Door de grote steken met 30 draden, verschillende vormen garen en 8 verschillende kleuren in de Semya een mooie, volle mat die niet van echt gras te onderscheiden is. Poolhoogte 45mm. De Semya heeft weinig tot geen glans en ziet er door de diverse garen en kleuren wellicht zelfs beter uit dan natuurgras.

Consumenten prijs € 42,95 per m2

Rodina

De Rodina is een wilde, relistisch uitziende grasmat met een poollengte van 35 millimeter. Door de wilde structuur is er bijna geen vleug te bespeuren en dit geeft, samen met de vorm van het garen en de diverse kleuren, een natuurgetrouw uiterlijk. Ook is de Robina bijzonder goed geschikt voor intensief gebruik. Geen probleem om hier kinderen en of huisdieren dagelijks op te laten spelen.

Consumenten prijs € 36,95 per m2


Banja

De Banja van Familygrass is een stevig product, ideaal voor een tuin die gebruikt wordt door kinderen of huisdieren. Door de vorm van de vezel, een maanvorm met extra verdikkingen erin, hebben ze een mat kunnen creëren die, ondanks zijn sterkte, toch zeer aangenaam aanvoelt. De poolhoogte is 30mm en hij bestaat uit 4 kleuren garen. De Banja is de robuuste speler van de familie. Kort en krachtig.

Consumenten prijs € 30,95 per m2

Ohana

De Ohana van Familygrass is het zachtse product. Door de grote hoeveelheid garen en de zachtheid van dit garen is de Ohana ideaal om op blote voeten door de tuin te lopen.De mooie donkere kleur geeft dit product een rustige en verfijnde uitstraling. De Ohana is niet alleen mooi om naar te kijken, maar voelt ook bijzonder prettig aan. De poolhoogte van de Ohana is 36mm met 4 verschillende kleuren garen.

Consumenten prijs € 33,95 per m2


Aiga

De Aiga is met 50mm poolhoogte een zeer hoog en luxieus product. Door een combinatie van non directional V-shape, C-shape en Oval-shape garen in één steek te gebruiken, heeft Familygrass een zeer natuurlijke mat ontwikkeld met een frisse kleur. Ondanks zijn hoogte kan deze Aiga zeker een stootje hebben.

U betaald voor de aiga € 39,95 per m2